DOLAR 28,9120 % -0.05
EURO 31,3745 % 0.05
GRAM ALTIN 1.885,88 % 0,07
ÇEYREK A. 3.083,42 % 0,07
BITCOIN 1.225.098 5.529
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Başkanı Sarı, İsrail Ürünlerine Boykot Çağrısında Bulundu

Son Güncelleme :

04 Kasım 2023 - 11:24

/ kez okundu.
Başkanı Sarı, İsrail Ürünlerine Boykot Çağrısında Bulundu

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinin Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediyenin Suçıkan Park Tesislerinde düzenlenen bir etkinlikte, 

İsrail’in Filistinli vatandaşlara yönelik artan saldırılarına tepki olarak İsrail’e ait ve bu ülkeye destek veren firmaların ürünlerine tam bir boykot uyguladıklarını duyurdu.

Başkan Sarı, İsrail’in Filistin halkına karşı gerçekleştirdiği saldırılarda binlerce masum Filistinlinin hayatını kaybettiğini vurgulayarak, Filistinli kardeşlerine her zaman destek verdiklerini belirtti. 

Bu çerçevede, Dinar Belediyesi tarafından İsrail ürünlerine yönelik bir boykot kararı alındı.

Sarı, bu adımın, İsrail’in Filistin’deki zulümlerine karşı bir tepki ve dayanışma göstergesi olduğunu ifade etti. 

Boykot kararı kapsamında, İsrail’e ait ürünlerin Belediye tesislerinde satışının durdurulduğunu ve bu ürünlerin kullanılmayacağını belirtti.

#DinarBelediyeBaşkanı #İsrailBoykotu #FilistinDayanışması #ZulmeKarşı #SosyalSorumluluk #Haberler

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.