DOLAR 28,8556 % -0.26
EURO 31,5128 % -0.84
GRAM ALTIN 1.893,40 % -0,42
ÇEYREK A. 3.095,71 % -0,42
BITCOIN 1.090.952 -0.425
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

İsrailli ekip Kahramanmaraş’ta 26 yaşındaki genci enkazdan sağ çıkardı

Son Güncelleme :

09 Şubat 2023 - 20:18

/ kez okundu.
İsrailli ekip Kahramanmaraş’ta 26 yaşındaki genci enkazdan sağ çıkardı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili vuran 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ülkeye gelen yabancı arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

class=”medyanet-inline-adv”>

İsrail Savunma Kuvvetleri’ne (IDF) bağlı arama kurtarma ekibi, Kahramanmaraş’taki enkaz bölgesinde çalışmalara destek veriyor.

TOPLAMDA 10 KİŞİYİ KURTARDILAR

IDF ekibi, depremde yıkılan bir binanın enkazından 26 yaşındaki bir kadını sağ olarak çıkarmayı başardı. Ekip, farklı bir noktada ise enkazdan 65 yaşındaki bir adamı kurtardı. Türkiye’deki deprem bölgelerinde faaliyet gösteren IDF ekiplerinin bugüne kadar 10 kişiyi yıkılan binalardan kurtardığı açıklandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.