DOLAR 27,0343 % 0.08
EURO 28,8425 % 0.19
GRAM ALTIN 1.672,48 % -0,08
ÇEYREK A. 2.734,50 % -0,08
BITCOIN 721.529 -1.74
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
reklam
Google News

Jandarma Komutanı’ndan, Başkana Veda Ziyareti

Son Güncelleme :

20 Temmuz 2023 - 12:06

/ kez okundu.
Jandarma Komutanı’ndan, Başkana Veda Ziyareti

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde görev yapmakta olan İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci, Bilecik iline tayini çıkması nedeniyle veda ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile bir araya gelen Teberci, birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Jandarma Komutanı Mehmet Teberci’ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, birlikte geçirdikleri süre boyunca gösterdiği özverili çalışmalar için teşekkür etti.

Jandarma Komutanı Mehmet Teberci de ziyaret sırasında ilçede görev yapmaktan duyduğu mutluluğu ve işbirliği içinde çalışmaktan memnuniyetini ifade etti. 

Emirdağ’da edindiği güzel hatıraları yanında götüreceğini belirten Teberci, yeni görev yerinde de aynı başarı ve özveriyle çalışacağını söyledi.

Veda ziyaretinde dostluk ve işbirliği mesajları verilirken, iki yönetici de birbirlerine başarılar dileyerek vedalaştı. 

#Afyonkarahisar #Emirdağ #Jandarma

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.